hitte-plat-omslag-kleinWe wachten er al een tijdje op, maar het is dan eindelijk zo ver. Op donderdag 26 maart zal midden in de Young Adult boekenweek de boekpresentatie van Hitte plaatsvinden. En jullie zijn allemaal uitgenodigd om te komen!

Onder de hete zon, duizenden kilometers van huis, probeert Lynn Stevens haar leven weer op te pakken om de herinnering aan die ene fatale nacht te vergeten. Ze ontmoet Daan, de jongen met het wispelturige gedrag en de broeierige bruine ogen, die verplicht met zijn ouders op vakantie is. In hem ziet ze haar eigen worsteling weerspiegeld, iedere keer als ze te dichtbij dreigt te komen. Daan houdt er niet van aangeraakt te worden. Maar als hij erachter wil komen welk geheim Lynn met zich meedraagt, betekent dit dat hij zich wel moet blootgeven.

Hitte is het new adult debuut van Lis Lucassen. Het e-boek is al verkrijgbaar en op 26 maart kun je het boek dan ook eindelijk kopen. Ben jij ook zo benieuwd naar Hitte? Wil jij het boek als eerste kunnen kopen? Wil jij vragen aan Lis Lucassen kunnen stellen? Dan moet je zeker komen!

De boekpresentatie vindt plaats in boekhandel Verkaaik in Gouda. We nodigen jullie uit om vanaf 19:00 binnen te komen stappen en met taart en (alcoholvrije) cocktails een zomers feestje te komen vieren!

Meest zomerse outfit

Om dit zomerse feestje compleet te maken organiseren we een winactie. Wil jij een gratis gesigneerd exemplaar van Hitte ontvangen? Kom dan in je meest zomerse outfit naar de boekpresentatie. De meest zomers geklede aanwezige wint een exemplaar van Hitte!

Het programma

Vanaf 19:00 ben je welkom in boekhandel Verkaaik in Gouda. We verwelkomen je daar met cocktails en taart. Vanaf ongeveer 19:30 zal het programma beginnen. Hierin krijg je onder andere de boektrailer van Hitte te zien, vertelt Lis Lucassen over het schrijven van het boek en krijg je gelegenheid om vragen te stellen. Na de uitreiking van het gesigneerde exemplaar van Hitte aan de meest zomers geklede (!), zal er gelegenheid zijn om jouw exemplaar van Hitte te laten signeren.

Lisette Jonkman

Het allereerste exemplaar van Hitte zal in ontvangst worden genomen door Lisette Jonkman, schrijfster van onder andere Verkikkerd, Verslingerd en Schrijven Kreng!

Aanmelden

Kom jij ook naar de boekpresentatie? Laat dit dan even weten door te mailen naar freya@stormpublishers.com onder vermelding van ‘Boekpresentatie Hitte’. Er kunnen maximaal 50 mensen komen, dus vol is vol!

Blijf op de hoogte over alles over de boekpresentatie via het facebookevenement.

Wij hebben er heel veel zin in, jullie ook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
* is verplicht
Bezoek de Young Adult Shop
Volg ons op Twitter
Vind ons op Facebook