Tijdens het YA Summer Camp verzorgt hij een workshop Grammatica en een workshop Plot.Als je meegaat op het YA Summer Camp ben je waarschijnlijk ook erg benieuwd naar de begeleiding van het evenement. Daarom stellen we die nu even aan jullie voor!

Natasja Storm

Natasja-StormJullie kennen haar als het brein achter Storm Publishers: uitgever Natasja Storm. Haar liefde voor Young Adult-boeken deed haar het Young Adult-platform young-adults.nl oprichten en op dezelfde wijze kwam Storm Publishers tot stand. Natasja is in het geheel verantwoordelijk voor het uitgeven van de boeken van de uitgeverij, maakt alle layouts voor de uitgeverij en is de reden dat Storm Publishers nu al zo’n succes is. Als nieuwe uitgever staat ze met verfrissende ideeën in de boekenwereld en probeert ze in te spelen op het opkomende en succesvolle genre young adult. Natasja heeft ontzettend veel zin om als begeleidster het kamp tot een succes te helpen te maken.

 

michael-mandersloot

Michael Mandersloot

Als hoofdredacteur van Storm Publishers is Michael altijd op de achtergrond bezig met de boeken van Storm. Jullie konden tijdens Spring Storm al kennis met hem maken en tijdens het YA Summer Camp is hij er weer bij! Michael werkt bij een educatieve uitgeverij en in zijn vrije tijd maakt hij foto’s voor I know this great little place in Utrecht. Op het YA Summer Camp verzorgt hij een workshop Grammatica en een workshop Plot. Zijn jarenlange ervaring als redacteur zorgt ervoor dat je als deelnemer altijd de juiste feedback op je werk kan verwachten en daar ook echt mee vooruit kan.

 

Marijke F. Jansen

11722025_710157099117435_916793968_nMarijke F. Jansen was met haar novelle Muze één van de winnaars van de Dark Romance Schrijfwedstrijd van young-adults.nl in 2012. Sindsdien is ze nauw betrokken bij deze website, in de functies van recensent, columnist, (hoofd)redacteur en ook jurylid voor de schrijfwedstrijden in 2013. Schrijven was altijd al haar passie en sinds 2014 schrijft ze onder het pseudoniem Lily Frank ook verhalen voor een andere leeftijdsgroep dan Young Adult. Ook heeft ze al verschillende schrijfworkshops gegeven. Marijke is van mening dat karakterontwikkeling één van de belangrijkste onderdelen is van het schrijfproces. Een toneelstuk kan nog zo geweldig zijn, maar als de auteurs het niet goed kunnen brengen, komt het stuk niet tot leven bij het publiek. Datzelfde geldt voor verhalen: je plot kan nog zo geweldig zijn, maar als je karakters het niet geloofwaardig kunnen brengen, haakt de lezer af.

 

Alex Hoogendoorn

De nieuwe stagiair van Storm Publishers Alex komt ook meehelpen! Jullie kenden hem al als jurylid van de 11536048_669577146509514_3809442154250661890_nStorm Publishers’ YA- en NA-Schrijfwedstrijd. Alex volgt de opleiding Communicatie, is Hebban-recensent bij de portals Literatuur & Romans en Mens & Wetenschap en werkt als freelance proeflezer. Door zijn expertise in het boekenvak en kritische blik is hij de ideale man om ons te versterken tijdens het YA Summer Camp. Op het YA Summer Camp zal hij een workshop geven met tips van een recensent, waarin hij onder andere het belang van netwerken benadrukt en verklaart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
* is verplicht
Bezoek de Young Adult Shop
Volg ons op Twitter
Vind ons op Facebook