de jongen uit het woud-final-9-8-2014-versie2De afgelopen weken is Storm Publishers druk bezig geweest met het verzamelen van enthousiaste bloggers voor een blogtour! Het resultaat is een elftal bloggers die over acht weken verdeeld verschillende blogs gaan schrijven rondom het boek De jongen uit het woud van Jen Minkman.

Een blogtour

Waarschijnlijk heeft iedereen wel eens een blog gelezen. Een blog kan verschillende thema’s hebben, door één of meerdere personen worden bijgehouden, voor privé of openbaar gebruik zijn. Maar bovenal is een blog een ontzettend leuke manier om de wereld te laten weten hoe jij over dingen denkt! In Nederland bestaan er ontzettend veel blogs over verschillende onderwerpen. Hoe leuk zou het zijn als er een aantal bloggers gaan samenwerken om een gezamenlijk evenement op te zetten? Een dergelijk evenement heet een blogtour en komt al veel voor in Engeland en Amerika. In Nederland zijn er ook al een aantal blogtours gehouden en Storm Publishers is heel erg enthousiast om nu ook mee te doen met dit evenement! Een blogtour verbindt bloggers onder eenzelfde onderwerp. Voor een bepaalde tijd (in het geval van onze blogtour 8 weken) zullen de verschillende blogs een blog maken over dit gezamenlijke onderwerp. Door middel van een doorkliksysteem kun je van blog naar blog springen om verschillende blogs te lezen. Niet alleen leer je zo meer over het gezamenlijke thema, ook maak je kennis met ontzettend leuke blogs en bloggers die elk op een originele wijze invulling geven aan hun blog. De blogtour over De jongen uit het woud zal plaatsvinden van begin februari tot eind maart. Elke week zullen één of twee blogs een eigen invulling geven aan deze blogtour.

De jongen uit het woud

De jongen uit het woud van Jen Minkman verscheen in september vorig jaar als één van de eerste door Storm Publishers’ gepubliceerde boeken. Het boek vertelt het verhaal van Julia, die al jaren verliefd is op Michael, de knapste jongen van de school. Wanneer hij haar eindelijk ziet staan, zet hij haar na een paar afspraakjes op kille wijze aan de kant. Julia’s zomervakantie begint met een gebroken hart. Een paar dagen later krijgt Michael een motorongeluk en is hij door de klap compleet veranderd. Vanaf dat moment staat haar leven op zijn kop. Michael wil haar terug. Maar waarom is hij zo anders? En kan ze hem nu wél vertrouwen? Het is een ontzettend spannend verhaal en heeft veel lezers al verrast met zijn aparte wendingen.

Jen Minkman (1978) werd geboren in Alphen aan den Rijn, en verhuisde op 19-jarige leeftijd naar Den Haag voor haar studie aan de Haagse Hogeschool. Na een uitwisseling, stage en masterstudie in Salzburg, Brussel en Cambridge kwam ze terug naar Den Haag en werd lerares Engels op een middelbare school. In haar vrije tijd speelt ze piano, gitaar of viool. Ze leest het liefst honderd boeken per jaar, en bij voorkeur schrijft ze er ook een paar!

De komende twee maanden is het boek De jongen uit het woud voor maar €12,50 te verkrijgen in de boekhandel.

De bloggers

We hebben ontzettend veel leuke reacties gekregen op onze aankondiging van een blogtour. Uiteindelijk doen er elf enthousiaste bloggers mee. Zij zullen de komende weken een variëteit aan interviews, weetjes en winacties geven rondom het boek. Bezoek vooral hun blogs om te kijken wat ze normaal gesproken allemaal schrijven!

Hieronder een overzicht van de deelnemende blogs en in welke week zij met een bericht rondom deze blogtour komen.

Blogtour De jongen uit het woud

SJM Schrijft, Celine schrijft, Het leven van een boekenworm, Craving Pages, watleesik.wordpress.com, Killing My Darlings, Ouderblog, femkel33st, pluizenbol.nl, Adorable Books, NerdyGeekyFanboy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
* is verplicht
Bezoek de Young Adult Shop
Volg ons op Twitter
Vind ons op Facebook