De afgelopen weken zijn wij voor de tweede keer druk bezig geweest met het verzamelen van enthousiaste bloggers voor een blogtour! Het resultaat is acht bloggers die over vier weken verdeeld verschillende blogs gaan schrijven rondom het boek Hitte van Lis Lucassen.

Een blogtour

Wat precies een blogtour is dat kun je lezen in het bericht over de eerste blogtour. De blogtour over Hitte zal plaatsvinden in deze maand. Elke week zullen twee blogs een eigen invulling geven aan deze blogtour.

Hitte

Onder de hete zon, duizenden kilometers van huis, probeert Lynn Stevens haar leven weer op te pakken om de herinnering aan die ene fatale nacht te vergeten. Ze ontmoet Daan, de jongen met het wispelturige gedrag en de broeierige bruine ogen, die verplicht met zijn ouders op vakantie is. In hem ziet ze haar eigen worsteling weerspiegeld, iedere keer als ze te dichtbij dreigt te komen. Daan houdt er niet van aangeraakt te worden. Maar als hij erachter wil komen welk geheim Lynn met zich meedraagt, betekent dit dat hij zich wel moet blootgeven.

Hitte is het new adult-debuut van Lis Lucassen (pseudoniem voor thrillerschrijfster Olga Hoekstra). Hiermee is zij een van de eerste Nederlandse schrijvers – zo niet dé eerste – die een verhaal schrijft voor liefhebbers van new adult-boeken. Meer lezen over de auteur kan hier.

Hitte is voor slechts €14,95 verkrijgbaar in de boekhandel.

Boektrailer

Storm Chaser Malou heeft eerder al deze prachtige boektrailer over Hitte gemaakt. Mocht je die nog niet gezien hebben … Speel de trailer dan zeker even af!

 

De bloggers

Wederom hebben we ontzettend veel leuke reacties gekregen op onze aankondiging van een blogtour rondom Hitte. Uiteindelijk doen er acht enthousiaste bloggers mee. Zij zullen de komende weken een variëteit aan interviews, weetjes en winacties geven rondom het boek. Bezoek vooral hun blogs om te kijken wat ze normaal gesproken allemaal schrijven!

Hieronder een overzicht van de deelnemende blogs en in welke week zij met een bericht rondom deze blogtour komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
* is verplicht
Bezoek de Young Adult Shop
Volg ons op Twitter
Vind ons op Facebook