Dewereldachterhetwater

Op vrijdag 4 november om 19:00 uur vindt bij Boekhandel Haasbeek in Alphen aan den Rijn de boekpresentatie plaats van het boek ‘De Wereld achter het Water’.

In dit spannende vervolg op ‘Het Boek van Voorheen’ van Jen Minkman, zijn Leia en Walt op weg naar de Wereld achter het Water, waar het legendarische land Cornwall op hen wacht. Tony, hun nieuwe vriend, heeft hen verteld dat alle oorlogen uit het verleden vergeten zijn en dat de inwoners van Bodmin en Dartmoor in vrede met elkaar leven. Mensen houden zich aan de regels van een religie van weleer die vergiffenis en geweldloosheid predikt.

Helaas komen ze er al snel achter dat zelfs een vredelievende, ideale samenleving zoals in Dartmoor zijn tekortkomingen heeft. Na een verboden reis naar Exeter, de oude stad van hun voorvaderen, ontdekken de twee Eilanders meer over de nieuwe wereld dan ze lief is.

Wat als de prijs die je moet betalen voor vrede op aarde te hoog is?

Ben je ook benieuwd naar dit nieuwe, spannende boek? Kom dan op vrijdag 4 november naar de boekpresentatie bij Boekhandel Haasbeek in Alpen aan den Rijn.

 

Productspecificaties:

Auteur: Jen Minkman
Pagina’s: 240
Taal: Nederlands
Uitgave: Paperback
Publicatiedatum: November 2016
ISBN: 978-94-92098-28-3
Dit boek is ook verkrijgbaar als e-book vanaf November 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
* is verplicht
Bezoek de Young Adult Shop
Volg ons op Twitter
Vind ons op Facebook