fb-ad

Afgelopen week zijn de bundels ‘Dark Romance’ en ‘In Opstand’ blijvend in prijs verlaagd. Ben jij ook zo nieuwsgierig naar deze Young Adult-bundels met spannende en romantische verhalen? Koop dan nu de eBooks voor slechts €0,99 op Amazon, iTunes, Google Play, Kobo of Bol.com.

Wil je weten waar de boeken over gaan? Hieronder zijn de flapteksten van de boeken te lezen.

Flaptekst ‘Dark Romance’:

Iedereen heeft geheimen. Wanneer voor Saar, Lone en Sabine deze geheimen levensbedreigend worden, is het tijd om actie te ondernemen. Zeker als je wereld op zijn kop komt te staan en je je hart verliest aan een onwerkelijke liefde.

Drie verhalen over dappere, jonge vrouwen en mooie, mysterieuze mannen. Boordevol zinderende spanning, dat is de Dark Romance III bundel – Onthulde geheimen. Verlies je in de wereld van Saar en Virgis (De Koningsboom), Lone en Noah (Hoedster) en Sabine en Florian (Droomliefde). Van de hand van Lis Lucassen, Kim Mulder en Daniëlle Dijkstra.

Deze bundel met novelles is tot stand gekomen in samenwerking met young-adults.nl naar aanleiding van de derde Dark Romance schrijfwedstrijd.

Flaptekst ‘In Opstand’:

Wat doe je als je hele leven gebaseerd lijkt op leugens? Als de samenleving waarin je leeft helemaal niet zo goed en groots is als iedereen je wil doen geloven? Voor Emma, Leia en Justa is er maar een manier om te overleven: door in opstand te komen.

Drie young adult auteurs verkennen een wereld waar schijn bedriegt en niemand veilig is. Maak kennis met deze nieuwe Nederlandse schrijftalenten: Marieke Veringa, Jen Minkman en Lis Lucassen.

Indrukwekkend. Dit is zoals elk dystopisch verhaal zou moeten zijn.’ – young-adults.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
* is verplicht
Bezoek de Young Adult Shop
Volg ons op Twitter
Vind ons op Facebook