Storm Publishers is een jonge uitgeverij die young adult- en new adultboeken van Nederlandstalig schrijftalent uitgeeft. Naast de Nederlandse uitgave, brengen we onze boeken ook als Engelstalige ebooks op de internationale markt.

Kernwoorden en doelgroep
Kernwoorden van Storm Publishers zijn: spontaan, doelgericht en helder. Op basis van deze begrippen publiceren we boeken voor een specifieke doelgroep: lezers van young adult en new adult die tussen de 14 en 25 jaar oud zijn. Door onze frisse vormgeving en persoonlijke aanpak in de communicatie weten we die doelgroep (online) te bereiken.

Onderscheidend vermogen
Nu de e-boekenmarkt in opmars is, is het betreden van de boekenmarkt makkelijker. Daarom kijkt Storm Publishers ook naar de mogelijkheid om de boeken van het aanstormend talent in het Engels te laten vertalen. Hiermee wil Storm Publishers internationaal naam maken als uitgeverij van kwalitatief goede boeken. Zo kunnen we de aanstormende schrijftalenten uit ons fonds een breder lezerspubliek bieden en de kans op internationale naamsbekendheid vergroten.

Eigen merchandise
Naast het publiceren van boeken, produceert Storm Publishers ook merchandise die dicht bij de interesses van de lezer liggen. Denk hierbij aan sieraden, T-shirts en andere accessoires. De boeken en merchandise zijn te koop onze webshop, de Young Adult Shop, en in iedere (online)boekwinkel.

Meer lezen over het Storm-Team kan hier.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
* is verplicht
Bezoek de Young Adult Shop
Volg ons op Twitter
Vind ons op Facebook