Ik heb er een aantal maanden aan gewerkt, maar de huisstijl voor Storm Publishers is nu helemaal af. De kleuren had ik al enige tijd geleden samengesteld. Het kleurenschema is je waarschijnlijk bekend, zeker als je een vaste bezoeker van young-adults.nl bent. Hieronder vind je de vier kleuren waar ik mee zal werken voor Storm Publishers en waaraan je de uitgeverij ook zal herkennen.officiele hoofdkleurenschema Storm Publishers

De paarse kleur is je vast wel bekend, deze kleur wordt al sinds het begin van young-adults.nl gebruikt in de huisstijl. Een half jaar later kwam daar de (zee)blauwe kleur bij samen met het grijs, waarmee ik destijds de nieuwe huisstijl maakte. Deze drie kleuren kun je nog steeds terug vinden op young-adults.nl en omdat ik toch een link wil houden met het platform heb ik ervoor gekozen om deze kleuren ook in de huisstijl van Storm Publishers te gebruiken. Daarbij komt nog een vierde kleur en dat is groen. De reden voor deze vier kleuren is dat ik elk kwartaal met een andere social media look wil komen die past bij het seizoen. Hieronder vind je alle seizoenen.

FB-StormPublishers-herfst FB-StormPublishers-winter1

FB-StormPublishers-lente   FB-StormPublishers-zomer

Door te werken met seizoenen zet ik het merk Storm Publishers nog sterker neer. De seizoenen passen goed bij de naam Storm en hier zijn tevens allerlei leuke woordspelingen bij te verzinnen: Storm Publishers – Books that will blow you away. (…in every season), om maar een voorbeeld te noemen. Daarnaast spreken deze kleuren zowel jongens als meisjes aan. Het zijn vier stoere en krachtige kleuren, die perfect bij onze bedrijfsnaam en -voering passen.

In ieder geval kan ik zo op een leuke manier afwisseling bieden in mijn merk.

Liefs en groetjes,

Natasja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
* is verplicht
Bezoek de Young Adult Shop
Volg ons op Twitter
Vind ons op Facebook