ad-7daysVanochtend is 7Days – de weekkrant voor jongeren – bezorgd. En deze ochtend was ik extra benieuwd naar de krant, omdat er een paginagrote advertentie in staat over mijn bedrijf.

Op de pagina bespreek ik van alles rondom mijn bedrijf Storm Publishers. De merchandise komt aan bod, de nieuwe boeken die zijn verschenen, maar ook een oproepje om te stemmen voor The Next Entrepreneur. Ik hoop dat dit weekend veel stemmen erbij zullen komen, maar ik heb nog nooit ergens geadverteerd, dus ik zal de resultaten moeten afwachten.

7Days heeft een bereik van 88.000 lezers en de oplage is bijna 30.000 kranten die wekelijks worden verspreid. Wil je de advertentie lezen? Dat kan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
* is verplicht
Bezoek de Young Adult Shop
Volg ons op Twitter
Vind ons op Facebook