Logo Spring StormHet echt lente-gevoel liet dit jaar wel even op zich wachten! Maar nu de zon eindelijk stopt met verstoppertje spelen en de sneeuw en hagel (voorlopig) verdwenen zijn, wordt het tijd voor Spring Storm!

Intieme picknick

Het Spring Storm evenement van dit jaar houden we lekker intiem: als locatie hebben we een tuin bij een bungalow in een vakantiepark in Voorthuizen! Een ideaal plekje om de kleden uit te spreiden en te genieten van het lente-gevoel onder het genot van een gezellige picknick!

The Future: thema van Spring Storm 2016

Het thema van het Spring Storm evenement dit jaar is The Future. Auteurs Mara Li, Jen Minkman en Mascha Schoonakker zullen gezellig aanschuiven op het kleed en vertellen wat we van hen kunnen verwachten bij Storm Publishers de komende tijd. Marijke F. Jansen en Jen Minkman verzorgen samen een workshop die ook mooi aansluit bij dit thema. Alleen is die workshop gericht op de toekomst van je eigen geliefde manuscript, want de workshop gaat over het onder de aandacht brengen van je manuscript bij een uitgeverij.

Spring Storm: 29 mei 2016

Spring Storm vindt plaats op zondag 29 mei 2016 en de inloop is vanaf 13:00 uur. Om 17:00 uur is het afgelopen. We werken met aanmeldingen, aangezien we maximaal twintig plekjes hebben op het picknickkleed! De toegangsprijs van € 7,50 wordt contant betaald bij aanvang van het evenement. Na afloop krijg je een leuke goodiebag mee. Wil je een boek laten signeren door een van de auteurs? Dat kan! Vergeet dan niet om wat extra geld mee te nemen om boeken te kopen 🙂 Zien we je bij de picknick?

WAT: SPRING STORM | THEMA: THE FUTURE | DATUM: ZONDAG 29 MEI VAN 13:00 UUR TOT 17:00 UUR | LOCATIE: LANGE ZUIDERWEG 34, HUISJE 24, IN VOORTHUIZEN | ENTREEPRIJS: € 7,50 | AANWEZIGE AUTEURS: JEN MINKMAN, MARA LI, MASCHA SCHOONAKKER | WORKSHOP: DE TOEKOMST VAN MIJN MANUSCRIPT DOOR MARIJKE F. JANSEN EN JEN MINKMAN

AANMELDEN: MARKETING@STORMPUBLISHERS.COM T.A.V. MARIJKE JANSEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
* is verplicht
Bezoek de Young Adult Shop
Volg ons op Twitter
Vind ons op Facebook