stormchasers-300x283Het is begin januari … dus tijd voor de nieuwe Storm Chasers! * Tromgeroffel*
We hebben zoveel leuke, geweldige en grappige aanmeldingen gekregen van enthousiaste lezers, dat we met pijn in onze hart een keuze moesten maken. Toch zijn we eruit gekomen! Wij zijn dan ook erg blij met het Storm Chasersteam 2016. Daarom stellen wij met trots voor:

Irene de Groot (18)irene
Irene heeft verschillende hobby’s naast lezen, namelijk: schrijven, dansen én gamen. Haar favoriete genre is dystopie, vandaar dat De stem van de zee haar meteen aansprak. Later wil ze het liefst werken bij een uitgeverij.
Levensmotto: Wear a smile every day and you will look beautiful.

20150926_110757Kimberley Roeland (20)
Kimberley heeft vier hobby’s, namelijk: lezen, photoshoppen, videomontage en bloggen. Ze wilde graag Storm Chaser worden, omdat Storm Publishers een van haar favoriete uitgeverijen is. Daarnaast wil ze dolgraag andere book nerds ontmoeten.
Levensmotto: Ik stop met lezen op de dag dat ik niet meer kan ademen, en waar de pijn me meeneemt in de duisternis.

12544692_932170563499190_1599256350_oFleurine van Egmond (18)
De hobby’s van Fleurine zijn: lezen, fotograferen en YouTube video’s maken. Ze vindt bijna alle genres leuk om te lezen, maar geeft toch de voorkeur aan young adult … en stiekem new adult, want haar lievelingsboek van Storm Publishers is Hitte! Daarnaast is ze nooit bang om haar mening te geven over een boek.
Levensmotto: If you don’t see the book you want on your shelf, write it.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFemke Hendriks (24)
Femke is onze grootste fan! Ze wil graag Storm Chaser zijn, zodat ze zich kan inzetten voor de uitgeverij die haar de beste week van haar leven bezorgde – dat was natuurlijk het YA Summer Camp ;).
Ondanks het feit dat ze het liefst dystopie en contemporary leest, is haar favoriete boek van Storm Publishers Hitte.
Levensmotto: “Mijn levensmotto is eigenlijk een liedje, namelijk ‘Dancing in the dark’ van Bruce Springsteen. Misschien niet zo heel bekend voor de young adults onder ons, maar door te luisteren naar de zin “you can’t start a fire without a spark” heb ik al veel mooie dingen meegemaakt.”

sanneSanne Leeh (19)
Ook Sanne kennen we al wat langer en na het YA Summer Camp wilde ze graag Storm Chaser worden. Ze leest het liefst fantasy, young adult en new adult. Momenteel is ze De stem van de Zee aan het lezen en ze vindt dat ook meteen het leukste boek van Storm Publishers.

aaAshley Engelbos (18)
Ashley heeft drie hobby’s; lezen natuurlijk! Maar ook schrijven en historische monumenten bezoeken. Het is dan ook geen wonder dat De stem van de zee haar favoriwmet is: “Ik ben een enorme fan van haar unieke schrijfstijl en hoewel het verhaal zich afspeelt in de toekomst doet het me tegelijkertijd een beetje aan het verleden denken.”
Levensmotto: Je kunt nooit te veel boeken hebben of te veel boeken lezen (dat is dan ook te zien aan de omvang van mijn boekenkast) en waar een wil is, is een weg. Wie niets probeert, zal ook niet veel bereiken in het leven.

EvaEva de Jonge (23)
Eva leest alles wat onder young adult valt, maar stiekem houdt ze het meest van enge verhalen. Een echte horrorfan dus! Ze houdt ontzettend veel van boeken en wil later graag bij een uitgeverij werken. Verder houdt ze van lezen, acteren en reizen.
Levensmotto: Je kunt nooit te veel boeken hebben, maar wel een te kleine boekenkast.

P1040857Lente Hurks (16)
Lente doet aan dansen, schrijven, lezen en paardrijden. Ze leest het liefst fantasy en science fiction. Veder doet ze de opleiding Journalistiek en Communicatie.
Levensmotto: Waarheen je ook gaat, ga met heel je hart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
* is verplicht
Bezoek de Young Adult Shop
Volg ons op Twitter
Vind ons op Facebook