stormchasers

Afgelopen januari is Storm Publishers voor het eerst begonnen met een promotieteam: de Storm Chasers. Na ontzettend veel aanmeldingen te hebben ontvangen in december vorig jaar, is er een team van tien enthousiaste lezers samengesteld die samen de Storm Chasers van 2015 vormen.

Ondertussen is het team al anderhalve maand verbonden met Storm Publishers en vonden wij het leuk om te vertellen waar de Storm Chasers op dit moment allemaal mee bezig zijn: en dat is veel!

Creatief team

De Storm Chasers houden zich bezig met vrijwel alles waar het Storm Publishers’ team ook mee bezig is. Ze hebben zich ontwikkeld tot een ondersteunend creatief brein voor het Storm Publishers’ creatieve team. Zo kwamen de Storm Chasers met het idee van een blogtour voor De jongen uit het woud van Jen Minkman. Dit idee is verder uitgewerkt en op dit moment loopt de blogtour al twee weken! Ook informeren de Storm Chasers ons over ontwikkelingen in young adult-boekenland, zodat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste gebeurtenissen.

Seizoensevenementen

Daarnaast brainstormen de Storm Chasers met ons over de verschillende seizoensevenementen van Storm Publishers. Elk seizoen organiseert Storm Publishers een evenement. Het zomerevenement is het YA Summer Camp waar jullie al meer over konden lezen. Het lente-evenement, Spring Storm, wordt op dit moment ook georganiseerd en zal plaatsvinden op 2 mei. De Storm Chasers helpen met het bedenken van de invulling van de evenementen, zodat we zeker weten dat we activiteiten organiseren die jou als lezer interesseren!

Artikelen

De rol van de Storm Chasers is ook duidelijk terug te vinden in de artikelen die zij elke maand voor ons schrijven. Jullie hebben al kunnen genieten van het winterseizoenartikel van Linda van Oosten en het DIY-artikel ‘kranten nagels’ van Kyra Lolkema. De artikelen worden in het geheel zelf ingevuld door de Storm Chasers. Het belooft dus elke maand een leuke verassing te zijn!

Schrijfwedstrijd

Binnen de Storm Chasers bestaan er verschillende specialisatie teams. Een daarvan is het schrijfwedstrijdteam, dat toezicht houdt op de Storm Publishers’ YA- en NA-schrijfwedstrijd. Niet alleen hebben zij geholpen met het vormgeven van de wedstrijd door bijvoorbeeld de thema’s te bedenken. Ook zijn zij het die in de gaten houden of er onduidelijkheden bestaan en of er nog aanvullende informatie verstrekt moet worden. Ze beantwoorden vragen in het schrijfwedstrijdevenement op Facebook en weten het meest over het verloop van de wedstrijd af. Voor al je vragen en advies kun je dus altijd terecht bij de Storm Chasers.

Hitte

Misschien het aller-spannendste dat de Storm Chasers doen is wel dat zij de kans hebben om de Storm Publishers’ boeken te lezen voordat ze uitgebracht zijn! Zo zijn zij de eersten die het leesexemplaar van Hitte ontvingen en hebben ze ook al een ander manuscript onder ogen gekregen. Op 26 maart zullen de Storm Chasers ons ook helpen bij de boekpresentatie van het boek Hitte.

We kunnen ons geluk niet op met het fantastische Storm Chasers-team van 2015! En we zijn ontzettend blij dat wij met zo’n enthousiast team mogen werken. Nu dus ook voor jullie zichtbaar: ons fantastische Storm Chasers-team!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
* is verplicht
Bezoek de Young Adult Shop
Volg ons op Twitter
Vind ons op Facebook