logo YA Summer Camp
Het YA Summer Camp van Storm Publishers is hét schrijfkamp voor liefhebbers van young adultboeken. Friends, fun en fiction is waar het om draait. Ieder jaar is het kamp ergens anders in Nederland, maar altijd is het omringd door natuur en onuitputbare bronnen van inspiratie. Dit jaar vindt het YA Summer Camp plaats bij De Langenberg in Rijssen, van 25 t/m 29 juli 2016. Op donderdag 28 juli organiseren we het YA Summer Festival. Bezoekers van het kamp krijgen uiteraard automatisch toegang tot deze feestelijkheden, maar hiervoor zijn ook dagtickets verkrijgbaar.

YA Summer Camp: hét kamp voor schrijvers!
Je leert jezelf te ontwikkelen als schrijver door workshops van gerenommeerde auteurs te volgen, door schrijfuurtjes (al dan niet met opdrachten) en feedback van de begeleiding. De workshops en schrijfuurtjes worden afgewisseld met bookish funactiviteiten waar je elkaar beter leert kennen.

Lezers zijn ook van harte welkom!
Natuurlijk is het kamp niet alleen voor schrijvers. Ook lezers kunnen hier genieten van de gezelligheid, heerlijk hun favoriete boeken lezen en meedoen aan de leuke funactiviteiten, boekenclub en de Grote Young Adult Kennisquiz.

Lijkt het je leuk om ook te komen? Bekijk de speciale YA Summer Camp website voor alle informatie over het kamp!

YA Summer Camp – where great writers are born.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
* is verplicht
Bezoek de Young Adult Shop
Volg ons op Twitter
Vind ons op Facebook