storm-publishers-ya-summer-camp-logoStorm Publishers komt 25 juli tot en met 29 juli 2016 weer met het YA Summer Camp! Een kamp vol leuke workshops en bookish funactiviteiten.

Over het kamp
Het YA Summer Camp van Storm Publishers is een schrijfkamp voor liefhebbers van young adultboeken. Friends, fun and fiction is waar het om draait. Deelnemers kunnen zich als schrijver verder ontwikkelen door het volgen van workshops van onder andere Mara Li (De stem van de zee) en Floortje Zwigtman (De Groene Bloem-trilogie, Wolfsroedel), deel te nemen aan schrijfuurtjes en het krijgen van feedback. Uiteraard zijn er ook bookish funactiviteiten waar deelnemers elkaar beter leren kennen. (Meer over het programma volgt nog!)

Dit jaar vindt het YA Summer Camp plaats bij De Langenberg in Rijssen. Een plaatsje omringd door natuur en onuitputbare bronnen van inspiratie.

Wat krijg je?
– Leuke, creatieve workshops van onder andere Mara Li en Floortje Zwigtman.
– Bookish funactiviteiten.
– Schrijf- en feedbackuurtjes.
– Drie gezonde maaltijden per dag.
– Een superleuke ervaring met andere boekenliefhebbers.
– Een leuke goodiebag.

Vanaf nu zijn er tickets beschikbaar. Wees er snel bij want er zijn maar 20 Early Bird Tickets beschikbaar. Ook de reguliere tickets zijn in de Young Adult Shop te koop.

Like onze Facebookpagina en zet jezelf op ‘aanwezig’ bij het evenement om op de hoogte te blijven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
* is verplicht
Bezoek de Young Adult Shop
Volg ons op Twitter
Vind ons op Facebook