ya-summer-campVorige week konden jullie al lezen dat we bezig zijn met het organiseren van het YA Summer Camp. Tijdens een vijfdaags verblijf op een ontzettend leuke en sfeervolle locatie worden er verschillende workshops gegeven door professionals en auteurs uit het boekenvak. Daarnaast zijn er allerlei ‘bookish’ activiteiten en heb je de unieke kans om met je favoriete hobby bezig te zijn. Na ontzettend veel enthousiaste reacties gaan vandaag dan ook de inschrijvingen voor het kamp open!

Om je in te schrijven stuur je het volgende formulier (inschrijfformulier) op naar freya@stormpublishers.com onder vermelding van ‘inschrijving YA Summer Camp’. Je krijgt zo snel mogelijk een ontvangstbevestiging van je inschrijving.

Wat gaan we doen?
Het YA Summer Camp bestaat uit verschillende cursussen gegeven door professionals en auteurs uit het boekenvak. Zo kun je je alvast verheugen op een cursus personageontwikkeling en een introductie in de uitgeverijwereld. Er komen een aantal auteurs, waaronder een YA en NA auteur die vertellen over hun schrijfervaringen en handige tips geven. Daarnaast organiseren we leuke activiteiten rondom het thema  ‘boeken’, zoals het naspelen van jouw favoriete scène uit een boek! Verdere activiteiten worden nog bekendgemaakt, maar aan het eind van het kamp zul je van alle facetten binnen het schrijven van een boek informatie hebben gekregen en dus actief kunnen beginnen met het schrijven van je boek! Het YA Summer Camp zal plaatsvinden van maandag 20 juli (ca. 16:00) tot vrijdag 24 juli (ca. 9:00).

Wat: YA Summer Camp
Voor wie: boekenfans van 14 tot 30 jaar oud
Waar: Groepsaccommodatie Roerdinkhof in Winterswijk-Woold
Wanneer: maandag 20 juli (ca. 16:00 uur) tot en met vrijdag 24 juli (ca. 9:00 uur)
Kosten: 250 euro

Voor wie
Het kamp is bedoeld voor boekenliefhebbers tussen de 14 en 30 jaar oud. Binnen het kamp zullen de deelnemers in groepen worden opgedeeld, waarbij we zoveel mogelijk leeftijdsgenoten bij elkaar zetten. Je kunt je natuurlijk ook altijd met een vriend of vriendin opgeven, zodat je zeker weet dat er iemand is waarmee je kan optrekken!

Waar
Als je je gaat inschrijven wil je natuurlijk wel zeker weten dat je goed terechtkomt. Het kamp zal plaatsvinden in groepsaccommodatie Roerdinkhof. Er zijn 10 slaapkamers in het huis, dus je slaapt lekker in een bed en eten doen we gezellig met elkaar in de grote eetkamer. De cursussen zullen in en rondom het huis plaatsvinden. Het gehele kamp zal dus op locatie zijn. Roerdinkhof ligt in Gelderland vlakbij de Duitse grens.

Wanneer
Het kamp vindt plaats van maandag 20 tot en met vrijdag 24 juli. De precieze aankomst- en vertrektijden worden nog bekend gemaakt.

Kosten
De kosten voor het vijfdaagse kamp bedragen €250,-. Hierin zijn alle activiteiten inbegrepen, zoals: overnachting, drie maaltijden per dag, zes cursussen van professionals uit het boekenvak en een heleboel leuke activiteiten. Je krijgt dus een volledig pakket voor deze prijs en hoeft je geen zorgen te maken dat er nog extra kosten aan vast komen te zitten. Vervoer naar locatie is wel op eigen gelegenheid. De betaling kan gemaakt worden in twee termijnen. Na het ontvangen van je inschrijving krijg je verdere informatie over de betaling naar je toegestuurd.

Garantie
Het YA Summer Camp belooft een unieke en ontzettend leuke ervaring te worden en we kijken ontzettend uit naar het organiseren van dit evenement. Nog niet alle details van het evenement staan echter vast. Mocht blijken dat het evenement onverhoopt niet doorgaat in verband met een tekort aan inschrijvingen, dan garanderen wij dat het inschrijfbedrag per direct wordt teruggestort naar de al ingeschreven deelnemers.

Bij vragen kun je altijd mailen naar freya@stormpublishers.com of een reactie achterlaten onder dit bericht 🙂

Dit evenement is ook te vinden op Schrijven Online

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
* is verplicht
Bezoek de Young Adult Shop
Volg ons op Twitter
Vind ons op Facebook