Roerdinkhof 2Er zijn er vast velen die hier al op wachtten: de bekendmaking van de locatie van het YA Summer Camp! Na weken speuren, wikken en wegen zijn we tot een besluit gekomen. We gaan naar Gelderland! Tegen de Duitse grens aan ligt daar in Winterswijk-Woold groepsaccommodatie Roerdinkhof.

Roerdinkhof

Roerdinkhof ligt op een unieke locatie. De omgeving is bosrijk, er loopt wild en er is veel rust. De perfecte locatie om jouw schrijfinspiratie te vinden! Wij zullen verblijven in de groepsaccommodatie die ruimte biedt aan 28 personen. De locatie heeft 10 slaapkamers, je komt dus met 2 of 4 personen op een kamer te liggen. Het huis heeft een ruime woonkamer, eetkamer en keuken. Er is daarnaast ruimte om lekker buiten te zitten. Het is immers hoog zomer als we er zijn! Voor meer foto’s kun je terecht op de website van de Roerdinkhof.

Winterswijk-WooldRoerdinkhof 3

Onze mooie vakantievilla ligt in de gemeente Winterswijk, vlakbij de Duitse grens in Gelderland. Winterswijk-Woold ligt ten zuiden van Enschede en ten oosten van Doetinchem.

Bereikbaarheid

Vanaf Utrecht is het 1:45 uur rijden. Vanaf Arnhem is dit 1:05 uur en vanaf Enschede 1 uur. Een routebeschrijving is al te vinden op de website van Roerdinkhof en zal later ook hier verschijnen.

Voor een overzicht van het programma van het YA Summer Camp klik je hier.

Inschrijven is mogelijk door het inschrijfformulier in te vullen en te sturen naar freya@stormpublishers.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
* is verplicht
Bezoek de Young Adult Shop
Volg ons op Twitter
Vind ons op Facebook